15 abr 2019, 19:02  

На добър час! 

  Poesía
548 1 0

                                           На Б.

 

Отивай си по пътя - 

ще видиш много свят.

Не се обръщай само -

мен не ме е яд!

 

Отивай да направиш

нещо в тоз живот,

да се славиш с име

пред целия народ.

 

Защото от печала

полза няма, знай.

Захванеш ли се с нещо -

никога не казвай "край".

 

И спомняй си за мене

с мисли най-добри.

Утре пак нов ден е -

не унивай, а се събуди!

 

Ще видиш как светът се смее -

със него, хайде, смей се и ти! 

Вземи съдбата и отплувай надалече

във лодката на своите мечти! 

 

25.05.1997

 

 

© Хел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??