На Б.
Отивай си по пътя -
ще видиш много свят.
Не се обръщай само -
мен не ме е яд!
Отивай да направиш
нещо в тоз живот,
да се славиш с име
пред целия народ.
Защото от печала
полза няма, знай.
Захванеш ли се с нещо -
никога не казвай "край".
И спомняй си за мене
с мисли най-добри.
Утре пак нов ден е -
не унивай, а се събуди!
Ще видиш как светът се смее -
със него, хайде, смей се и ти!
Вземи съдбата и отплувай надалече
във лодката на своите мечти!
25.05.1997
© Хел Всички права запазени