17 jun 2015, 13:14

На дòбър час, госпожо психолог! 

  Poesía » Filosófica
361 0 2

Ще преброждаш душѝте... и своята!

Ще докосваш на чувствата тайнствата!

Ще изгряват в очѝте ти пролети!

Ще прегърне духът ти пространствата!

Ще те чакат усмивки и трепети!

Ще те гали на изгрева негата!

 

..........................................................................

 

Ще струи светлина от сърцето ти,

към сърца и съдби всепротегната!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??