Ще преброждаш душѝте... и своята!
Ще докосваш на чувствата тайнствата!
Ще изгряват в очѝте ти пролети!
Ще прегърне духът ти пространствата!
Ще те чакат усмивки и трепети!
Ще те гали на изгрева негата!
..........................................................................
Ще струи светлина от сърцето ти,
към сърца и съдби всепротегната!...
© Стоян Минев All rights reserved.