7 may 2019, 23:37

На друго време пътя 

  Poesía
714 0 1

На друго място, 
в друго време,
в друг някакъв живот, 
трябваше да срещна тебе,
и пътя ни тогава,
щеше да е друг!  
На друго място, в друго време,
в друг свят, аз исках да те заведа, 
където от мечтите е денят, 
където те света са подредили!  
В друг свят аз търсих 
не намирах пътя,
сега за туй и тук самотен чакам
другия живот! 
В друг свят и друго време,
аз исках, търсих, път да избера, 
сърцата ни, тъй влюбени
по пътя заедно да поведа! 
Друг свят и друго време, 
побутвам търся и сега, 
а времето стои, очаква 
любовта да вземе 
от него разтуптените сърца!

Максим Велков

© Максим Велков Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  1316 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • На друго място в друго време, ще си мечтаем за Сега. Животът е бърза река, която се влива в мъртво море
Propuestas
: ??:??