29 dic 2009, 22:10

На дуел 

  Poesía
729 0 4

Край на лъжите - предизвиквам те на дуел!

Разтапяй ме с ръце тази вечер!

Напих се. За малко Бог се почувствах

и повярвах, че без теб ще мога вече.

Разголвай света ми и в пепел превърни

тялото - на друг не мога да подаря.

Не ме поглеждай, Любов. С все сила удари.

Ще скрия, че боли. Ще замълча.

С поглед-кинжал мисълта ми прекъсни.

За раните си, обещавам, няма да издам.

Огъня ми в твой огън превърни.

Бий се! А щом ме целунеш - ще се предам!

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??