12 ene 2010, 12:41

На дъщеря ми 

  Poesía
1998 1 25

Пребродих хиляди пътища,

богатствата си разпилях.

Сънувах хиляди сънища

и все по-разсипна аз бях.

Раздавах радост, надежда

на тези, които подминах,

защото в мен се оглежда

мечтата, която постигнах.

В твоите красиви очи

намирам надеждата, дъще!

Ти върви, не мълчи и бъди,

а аз ще те чакам – вкъщи.

 

                        Честит рожден ден, моя малка Чудеснице!

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??