18 nov 2015, 20:28

На един разпилян човек 

  Poesía » Filosófica
381 0 0

Пилееш си живота безвъзвратно.

Съзнаваш - против себе си вървиш.

А музиката - царство необятно,

стремиш се в себе си да задушиш.

 

Не можеш - тя отвътре накипява

и някой (видьов) ден ще те взриви.

Внимавай как ще се спасиш тогава! -

И в гроб да си, ще се проклинаш, но увѝ...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??