Nov 18, 2015, 8:28 PM

На един разпилян човек 

  Poetry » Phylosophy
393 0 0

Пилееш си живота безвъзвратно.

Съзнаваш - против себе си вървиш.

А музиката - царство необятно,

стремиш се в себе си да задушиш.

 

Не можеш - тя отвътре накипява

и някой (видьов) ден ще те взриви.

Внимавай как ще се спасиш тогава! -

И в гроб да си, ще се проклинаш, но увѝ...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??