5 feb 2013, 11:44

На Ева 

  Poesía » Otra
306 0 1

          

            НА ЕВА

 

 

Един живот, изпълнен с добрина,

без болка и душевни рани

със теб споделяхме като деца

в годините на детството ни ранно.


Възпитаха ни силно във любов

и тя преливаше във детското сърце,

макар животът труден и суров,

ний все летим със нейните криле.


А времето изтича безвъзвратно,

като река в морето устремена,

а любовта ни чиста, необятна

докрай ще е благословена.


На братовчетка ми с много любов

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??