НА ЕВА
Един живот, изпълнен с добрина,
без болка и душевни рани
със теб споделяхме като деца
в годините на детството ни ранно.
Възпитаха ни силно във любов
и тя преливаше във детското сърце,
макар животът труден и суров,
ний все летим със нейните криле.
А времето изтича безвъзвратно,
като река в морето устремена,
а любовта ни чиста, необятна
докрай ще е благословена.
На братовчетка ми с много любов
© Гинка Любенова Косева Всички права запазени