17 abr 2013, 11:47

На фокус 

  Poesía » Otra
533 0 11

На фокус

 

И когато наметна, отново, на пътя си дългия шал,
ще си спомням, на куц крак, как съм се смял.
Как съм сдържал, прилежно, дъха си на фокус.
Как подскачаше радостта и преливаше от живота ми.

 

Щом натрупам, достатъчно, рошави приключения
ще оставя на думите да създават свои значения:
да ги сплитат, къпейки и разресвайки преживяното,
ала гребенът ще остане в ръцете на премълчаното.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??