3 oct 2008, 20:29

На Галка! 

  Poesía » De amor
525 0 4
 

На Галка

 

Споделила ужаса на времето,

яхнала си на живота стремето!

Сега на тази маса

седнали, ще се наквася!

Ти си толкова далече

и липсваш ни на всички,

нежничко човече!

Но с нас е твоята душица,

на дома ни ти кралица!

Завиждаме ти за свободата

и страха, напуснал ти душата.

Знаем, че си там щастлива,

поздрави приеми ти, услужлива.

Ние тук ще си останем

в стремежи радостта да хванем,

но всички те чакаме сега

дано там намериш мъдростта!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??