10 abr 2019, 10:25

На границата съм 

  Poesía » Filosófica
269 0 0

На границата съм

да открия мисията, за която съм призвана.

Само една крачка ме дели от нея,

само една стъпка, само едно протягане на ръка,

само една въздишка, само един поглед.

Да, на границата съм, но дали ще пристъпя,

дали ще полетя, дали  ще намеря смелост

дали ще я осъществя...

А душата, затворена в тялото ми,

чака да бъде на свобода,

за да литне към дома.

© Bez ime Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??