10.04.2019 г., 10:25 ч.

На границата съм 

  Поезия » Философска
267 0 0

На границата съм

да открия мисията, за която съм призвана.

Само една крачка ме дели от нея,

само една стъпка, само едно протягане на ръка,

само една въздишка, само един поглед.

Да, на границата съм, но дали ще пристъпя,

дали ще полетя, дали  ще намеря смелост

дали ще я осъществя...

А душата, затворена в тялото ми,

чака да бъде на свобода,

за да литне към дома.

© Bez ime Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??