21 abr 2021, 22:30

На живота душата тиктака 

  Poesía
671 2 10

Ще те помня красива жена
и ще тичам на изток от мрака.
Ще напиша от радост творба:
„На живота душата тиктака“.

Ще обичам очите ти аз
и ръката ти няма да пусна.
Ще те водя на плажа в Бургас.
Ти си сън и си фея изкусна.

Ще целувам и лято в кръвта
ще бушува – искра от вулкана.
Ще танцуваш – свободна жена.
Ще си моята сребърна рана.

За душата си болка и лек...
Ти си пролет и бяло кокиче!
Аз съм просто обичащ човек,
запленен от красиво момиче!

© Димитър Драганов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??