27 feb 2005, 20:15

На кого? 

  Poesía
1032 0 1
Безпределното време редим,
думички нежно шептим -
сякаш те могат да върнат
спомен отдавна забравен,
сякаш ще могат да зърнат
през погледа техен неверен.
Безпристрастното време следим,
думички нежни шептим.
Часовникът тик-така - безкраен страж,
времето не спира своя марш...
Летим, летим, летим -
времето ще споделим,
но със кого?
Шептим, шептим, шептим -
думи нежни редим,
но на кого?

© Димитър Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??