Потъпкана гордост,
треперещи ръце,
сълзи в очите...
Да молиш за какво -
да чуеш от някой обичам,
когато знаеш, че и този път е лъжа.
Докога все същия плам,
докога все тази тръпка в гърдите,
докога все лъжа след лъжа...
На кого е нужно това,
на кого е нужна... Любовта
© az Todos los derechos reservados