20 oct 2013, 14:07

На лекции 

  Poesía » Otra
375 0 0

На лекции

 

… Схемата уж - проста „Слушайте внимателно!”

Що за дума „изокоста”? – Гледам през прозореца старателно.

А там две гълъбчета гушнати се свалят

и приятно мойта концентрация развалят...

Чудя се – тя и лекторката е от вашата порода.

Хайде да се размените? Пò ще имаме изгода!

Разкажете ни за вашия любовен трик,

а нея ще я пратим вън да мръзне с... „уважителен поклон”! 

 

 

Март, 2012

© Сара Божикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??