На лекции
… Схемата уж - проста „Слушайте внимателно!”
Що за дума „изокоста”? – Гледам през прозореца старателно.
А там две гълъбчета гушнати се свалят
и приятно мойта концентрация развалят...
Чудя се – тя и лекторката е от вашата порода.
Хайде да се размените? Пò ще имаме изгода!
Разкажете ни за вашия любовен трик,
а нея ще я пратим вън да мръзне с... „уважителен поклон”!
Март, 2012
© Сара Божикова Все права защищены