Случайна среща,
днес съдбата предизвика.
Случайна среща,
детето днес възроди във мене.
Толкова любов, умиление, признателност,
толкова искреност, човечност, преклонение...
Много чувства събраха се на едно място!
И пред мен картина нарисува, светъл спомен:
Едно малко, болно дете,
безпомощно как в очите ти се вглеждаше.
Недоумяващо света около себе си,
нито колко е сериозна болестта му.
Протегна то към теб ръчички
и ти му подари любов -
майчина, истинска и всеотдайна,
ти го върна във света... но здраво!!!
Случайна среща силно развълнува
и моето, и твоето сърце...
И пак мечтана си остава тя във времето...
Мечтая отново да те видя някой ден!!!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados
Предопределена среща от съдбата.
Дано имаш още много случвания с нея.
Поздрав и усмивка.