21 feb 2016, 10:43  

*** 

  Poesía
295 0 0

 

Падат разложени люспите на страха ми...
Удар след удар и аз олеквам...
Какво ме задържа тука
близо до тежката плът на земята?

 

Черупките на гнева ми се разпукват
и аз с нови очи поглъщам нещата,
които имитират смъртта...
Кой, кой би ме принудил да вярвам,
че след края е наистина тя 

 

© Юлия Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??