3 nov 2009, 22:51

на Маги 

  Poesía
552 0 2

За първи път изправена пред Бога,

с тъй чиста, детска,

истинска душа -

получи името си

нежно, свято -

перлата на твоята съдба!

Бъди, умей и искай!

Всичко!

Мечтай! Бори се със света!

 

© ЕРРОС Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??