3.11.2009 г., 22:51 ч.

на Маги 

  Поезия
553 0 2

За първи път изправена пред Бога,

с тъй чиста, детска,

истинска душа -

получи името си

нежно, свято -

перлата на твоята съдба!

Бъди, умей и искай!

Всичко!

Мечтай! Бори се със света!

 

© ЕРРОС Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??