1 ago 2024, 10:30

На майка 

  Poesía » Otra
54 0 0

Не си мисли, че за тебе си спомням

само на рождения ти ден;

Обичта ми още е огромна;

все още раната кърви във мен.

 

Все още ликът ти ми е пред очите.

Думите ти нежни в ушите звучат.

Все още от теб запалени искрите

в очите и сърцето ми пламтят.

 

И знай, че ти не липсваш - ти още си тука

Все още чакам твоя благослов.

Когато решиш на вратата почукай -

мястото ти още пази се с любов.

 

 

 

 

 

© Таня Гулериа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??