2 nov 2007, 13:29

На мама 

  Poesía
860 0 9

Бих искала да зърна
онзи пламък в очите ти,
който караше сърцето ти да пее
и да се усмихваш.

Да сгрея, в зимна нощ,
студените ти длани.
Да избърша сълзите ти,
да превържа раненото ти сърце.

Искам да възродя мечтите ти,
да се сгушвам в прегръдките ти, както и преди.
Да поплача на гърдите ти,
да галиш моите коси.

Обичам те, майчице!
И ти благодаря...
за грижите,
за детските ангини,
за белите ми,
за безгрижните ми дни,
за които плащала си...
със сълзи,
и с бръчките, покрили твоите очи...

Поклон отправям до земи!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??