21 oct 2010, 20:12

На мама 

  Poesía » Otra
510 0 1

Това, което съм,
дължа на теб!
Хилядите ти нощи без сън
направиха човек от мен!

Аз искам днес да ти благодаря
за многото, което си направила,
за това, че ме научи да се боря,
за това, че като майка си се справила!

Не мога да опиша с думи
чувствата, които бликат в мен,
когато нежно идваш пак в съня ми
и шепнеш колко се гордееш с мен.

Не мога да опиша също 
колко аз на теб държа,
колко много те обичам
и колко ти благодаря!

Аз сега пред теб заставам 
и моля те да ми простиш,
за това, че често наранявам
и заради мене те боли.

Прости за всичките тревоги,
за малките бели дори,
прости ми, мамо, че не мога
да бъда с тебе в трудни дни!

© Таня Момчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Просълзи ме!
    За пореден път се възхищавам на любовта и умението, с които тази жена е отгледала и възпитала прекрасната си дъщеря!
    Майка ти е щастливка, че получава това посвещение ... приживе!
    Да ти е жива и здрава дълги, дълги години!
Propuestas
: ??:??