14 jun 2009, 18:25

На Мария 

  Poesía » Otra
663 0 0

Приятелството е всичко на този свят!
Ала когато го споделиш с някой друг,

тогава разбираш, че си различен!

Приятелството е всичко, което имаш!

 

Намерих те, приятелко любима,

сред брой лица фалшиви и не искрени!

Намерих те, приятелко любима,

сред всичката тази фалшива искреност!

 

Наричам те приятелка, защото бе до мен,

когато имах нужда от смеха на ангела!

Наричам те приятелка, защото си единствена,

когато имах нужда от приятел до себе си!

 

Приятелството, казват, че е всичко онова,

за което някога човек би мечтал!

Но когато споделиш чувства и емоции

с приятел, той може да ти помогне!

 

Приятелка наричам те сега,

защото ти бе до мен, когато плаках!

Приятелка си за мен сега,

защото с теб познах света!

© Пацо Танчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??