8 feb 2011, 19:58

На Мими 

  Poesía » Otra
582 0 2

                  На Мими  

 

Много думи днес са излишни,

подаръци скъпи, фарс, суета,

просто ще кажа "обичам те"

със стрък свежо цвете в ръка.

 

И всичките твои желания,

най-съкровената твоя мечта

да не бъдат подвластни на времето,

да станат реалност - сега.


Миг паметен, който ще помниш

дълго със много любов

и да знаеш - човекът призван е

да обича да бъде готов.


И безкористно любов да раздава,

без отплата и материален акцент.

Това е магия за щастие,

за пълноцецен живот и късмет!

 

За рождения ден на Мими с много любов! 

 

 

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много красив, слънчев стих, късметлийка е Мими,
    всеки би си пожелал да получи такъв прекрасен
    подарък-стих!!! Красива "магия" за щастие е
    този хубав стих, пожелавам да се сбъдне!
    Поздрави и за двете, бъдете здрави и много
    щастливи!!! Успех и късмет във всичко!!!
  • много ми хареса
Propuestas
: ??:??