18 dic 2011, 21:52

На Мимка 

  Poesía » De amor
873 0 4

 На Мимка

 

Не сведох глава
пред упреци жалки
на близките твои
в клюкарски совалки!
Не предадох любовта
искряща в сърцето.
Независимо, че не разбира ме
в яростта си детето.
Вкопчих се здраво
и болката с ласки изтрих.
Да бъдеш ОБИЧАН е право,
достойно за не един стих!

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??