18 дек. 2011 г., 21:52

На Мимка 

  Поэзия » Любовная
876 0 4

 На Мимка

 

Не сведох глава
пред упреци жалки
на близките твои
в клюкарски совалки!
Не предадох любовта
искряща в сърцето.
Независимо, че не разбира ме
в яростта си детето.
Вкопчих се здраво
и болката с ласки изтрих.
Да бъдеш ОБИЧАН е право,
достойно за не един стих!

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??