28 abr 2006, 20:23

На момчето което винаги ще обичам 

  Poesía
1111 0 1

                                   На момчето което винаги ще обичам

Не знаеш ти колко силно страдам, колко искам да не те познавам,
не знаеш колко много те обичах,
не знаеш, че за мене беше важен само ти,
не знаеш що е любовта и не ще узнаеш, щом с лъжа живееш ти,
щом мислиш, че като излъжеш, момичето любимо до тебе ще стои,
но знай, че бъркаш много, че и ти ще страдаш някой ден,
в този ден ще осъзнаеш колко много си загубил, но ще е много късно!

© Анна Великова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??