Плаж, мастика и море.
Мацки голи дибидюс.
Тюфлеци мазни, сантасе.
Окомер по секси гъз...
Водорасли, мокрота.
Тук-там някоя медуза.
Крем по женските бедра.
Всяка Муза... гологъза...
Пуйет, молив, чадър, тетрадка.
Художник, четки и бои.
Изкуството, жив Феникс в патка -
Жени, жени, жени, жени...
Хотел и бар, меню и спалня...
Горещина и климатик.
Тя, на всички мъже вярна.
Той, потентен, като бик...
Утро. Плаж, море и кърпа.
Той, безсилен, уморен.
Тя, на друг харесва... сърфа...
Лято. Кръговрат. Нов ден.
17.07.2023.
___
По стихотворението "Безглаголно за лятото" на Mazaco (Емил Боянов) в "Откровения"
Благодаря на автора за вдъхновението.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados