Какво ли има на Небето?
Какво влече ме все натам?
Какво е нещото, което
все търся без дори да знам,
дали е малко или странно,
добро ли е или боли
и късно ли е или рано
да го намеря ? И дали
си струва всичките тревоги,
или е дребна суета?
Дали, открила го, ще мога
да го покажа на света?
И все поглеждам към Небето.
Очаквам отговор оттам.
Фенерът лунен бледо свети
и Господ си говори сам.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados
Много ми хареса, Нина! Поздрав!