19 дек. 2015 г., 20:12

На небето 

  Поэзия » Другая
419 0 1

Какво ли има на Небето?

Какво влече ме все натам?

Какво е нещото, което 

все търся без дори да знам,

 

дали е малко или странно,

добро ли е или боли

и късно ли е или рано

да го намеря ? И дали

 

си струва всичките тревоги,

или е дребна суета?

Дали, открила го, ще мога

да го покажа на света?

 

И все поглеждам към Небето.

Очаквам отговор оттам.

Фенерът лунен бледо свети

и Господ си говори сам.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??