16 mar 2018, 0:29

На него 

  Poesía » De amor
436 0 0

Ще те срещам случайно.
Измежду сънищата си, нощем.
Ще искаш да ме прегръщаш,

ще търсиш очите ми – сините, 

които накара да текат, като океани от сълзи.
И срещнеш ли ме, някъде навън,
ще криеш с ръце, лицето си –
посрамено от многобройни грехове.
И когато зърнеш ме, някъде навън –
дъжд ще завали, ще потопи града.

© Памела Todos los derechos reservados

На И

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??