Mar 16, 2018, 12:29 AM

На него 

  Poetry » Love
428 0 0

Ще те срещам случайно.
Измежду сънищата си, нощем.
Ще искаш да ме прегръщаш,

ще търсиш очите ми – сините, 

които накара да текат, като океани от сълзи.
И срещнеш ли ме, някъде навън,
ще криеш с ръце, лицето си –
посрамено от многобройни грехове.
И когато зърнеш ме, някъде навън –
дъжд ще завали, ще потопи града.

© Памела All rights reserved.

На И

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??