На Него
Вълните морски
нежно галят моето лице,
но ето че не усещам
да ме милват твоите
силни мъжки ръце...
Сега си ти далече -
няма те до мен,
но не спирам аз за теб да мисля
всяка нощ и всеки ден.
Искам твоето сърце горещо,
редом до моето да тупти,
искам от сега нататък,
с тебе да споделям своите мечти!
© Симона Todos los derechos reservados