26.07.2007 г., 0:58 ч.

На Него 

  Поезия
786 0 0

                     На Него



               Вълните морски
               нежно галят моето лице,
               но ето че не усещам
               да ме милват твоите
               силни мъжки ръце...

               Сега си ти далече -
               няма те до мен,
               но не спирам аз за теб да мисля
               всяка нощ и всеки ден.

               Искам твоето сърце горещо,
               редом до моето да тупти,
               искам от сега нататък,
               с тебе да споделям своите мечти!

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??