25 oct 2005, 19:47

На Нея 

  Poesía
922 1 4


Бъди нечия друга, щастлива съдба,
Нечия друга...нечия чужда жена...
Бъди нечия друга...тъжна мечта,
На друг живот дай смисъл и красота.

Нека друг да целува твойта ръка,
Ласки на друг ще чустваш в ноща...
Даже го виждам да гали твойта коса,
Как спиш до него, а той те милва в съня...

И ето протягам ръка, търся те тук...
Но ти си някъде там...някъде с друг...
Дано да вижда звездите в твойте очи.
дано никога, никога така не го боли...

...Ще Дойде Ден ти пак ще си моя...
До тогава, дарявай друг с целувката твоя
Ще срина света и вселената ще разруша
Проклинам любовта и нека бъде така...

© Николай Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??