На нея аз посвещавам това,
за нея аз плаках досега.
Дали ти ще четеш това,
вероятно - не,
дали аз ще пиша още за теб след това,
вероятно - да.
Навалица в моите очи няма,
за разлика от твоите,
аз виждам ТЕБ,
ти мен - НЕ.
И ще гледам,
и ще пиша,
но причината вече няма да си ти.
© Емануел Todos los derechos reservados