До нас е лете и сред зима,
до нас във бедност и богатство,
до нас е майка и любима,
царицата във нашто царство.
Светът устроен е така,
да има срещи и разлъка,
но заедно ръка в ръка,
понасят радости и мъка.
Пред красотата и поклон,
и пред сърцето и голямо,
и няма непрестъпен склон,
повикаме ли: "Мила"! " Мамо"!
© Рот Кив Todos los derechos reservados