8.03.2023 г., 21:39 ч.

На нея 

  Поезия
182 0 0

До нас е лете и сред зима,

до нас във бедност и богатство,

до нас е майка и любима,

царицата във нашто царство.

 

Светът устроен е така,

да има срещи и разлъка,

но заедно ръка в ръка,

понасят радости и мъка.

 

Пред красотата и поклон,

и пред сърцето и голямо,

и няма непрестъпен склон,

повикаме ли: "Мила"! " Мамо"!

 

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??