14 ago 2009, 21:23

на Оля 

  Poesía
754 0 1

Събрала в шепи звезден прах от вечността,

пътуваш във космическата тишина...

Лъчисти хиляди души бродират твоя праг.

Там времето на Орфей и Евридика спи,

ти будна търсиш брод и бряг...

© Любка Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??