14.08.2009 г., 21:23 ч.

на Оля 

  Поезия
737 0 1

Събрала в шепи звезден прах от вечността,

пътуваш във космическата тишина...

Лъчисти хиляди души бродират твоя праг.

Там времето на Орфей и Евридика спи,

ти будна търсиш брод и бряг...

© Любка Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??