25 ago 2010, 9:28

На онази 

  Poesía » Otra
531 0 2

 Не ме докосвай

           с тези пръсти,

с които си желал

           онази - другата.

Не ме изпивай

            с устни,

те носят аромата ù.

Не говори

          прекрасни думи,

нали за нея

       си ги пазил.

Ела, до мен седни!

Душата си предлагам.

Това, което

тя не може да даде.

 

 

http://vbox7.com/play:eacc186b

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??