28 oct 2008, 22:34

На опашка за обич 

  Poesía » De amor
636 0 7
В края съм на пътя, а ти в началото на друг,
блуждаещ поглед в някой ъгъл, откъснат и безшумен звук.
Влизам в светлината тъмна, заслепен от суета,
до тебе сгушен ще осъмна, пак посрещнах пролетта.
Загадки и въпроси много - търся отговори в теб,
лице назаем всеки носи, а истинска ли си ти с мен...
Остаряло е дървото, разлистено преди,
събира пак животът разделените съдби.
Всеки чака на опашка - за обич се е наредил,
в ръката с малка чашка, някой, някого вредил.

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??