Ние сме в далечината.
Виждаш ли ни - там, на хоризонта!
Запази си за после словата!
Сега ми позволи да те прегърна.
Ние сме чак на другия край.
Знам, че е малко далеко.
Но ти не се плаши - все сме заедно!
И няма да се забравим.
Ние не крачим... а чакаме.
Там сме, където спи слънцето.
Стоим, за да си вземем щастие,
когато то своите порти разтвори.
© Джули Todos los derechos reservados