20 ago 2006, 23:21

На паважа 

  Poesía
538 0 0
Ти ме гледаш от плаката-
аз те гледам от паважа.
В тебе виждам не жената,
а…-не исках да го кажа,
но мастилени зеници
лесно истини понасят-
целулозна хубавице,
в тебе виждам макиажа.
Печатарят доловил е
материалната изгода
да изглеждаш адски стилно,
да налагаш секси-мода.
Гланцовата ти усмивка
спира погледи оловни
с дяволитата извивка
на чертите си отровни.
Слънцето ехидно грее-
днеска си го заслепила.
Знае то - ще избелееш,
с некролога ще се слееш
и ще свърши твойта сила.

© Илиян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??