На пода на класна стая съм.
Всичко около мен е като сън.
В поза за медитация и в транс
аз може би все пак имам шанс.
Чувам съучениците си загрижени
и виждам, че за мен говорят, но не мога
да им отговоря и с тревога
се мъча да се отскубна от силите неземни,
от които съм обладана
и се опитват да ме замъкнат
в тяхната тъмна страна,
където всички създания тръпнат
от благоговение при вида
на своя повелител -
демон с безброй много лица,
морален разрушител.
На пода на класна стая съм.
Всичко около мен е като сън.
В поза за медитация и в транс
аз може би все пак имам шанс.
© Йоанна Todos los derechos reservados
Поздравления!